Tunnistustiedot

Tunnistajan tiedot

Tunnistettu henkilö

Yrityksen tiedot

Tunnistustapahtuman tiedot

Hakija ja vastuuhenkilö

Tällä hakemuksella haetaan käyttöoikeutta kunnan tiloihin. Hakijan tiedot. Ilmoita hakijan nimi (henkilön nimi, yhdistys, yritys tai muu vastaava), sekä täydellinen henkilötunnus, mikäli hakija on henkilö, tai Y-tunnus, mikäli hakija on yhdistys tms. Ilmoita hakemuksen vastuuhenkilö, mikäli hakija on yhdistys tai muu vastaava, tai jos vastuuhenkilö on eri kuin hakija. Ilmoita vastuuhenkilön puhelinnumero, osoitetiedot ja sähköpostiosoite. Mikäli haluat päätökset sähköpostitse, valitse kyseinen kohta lomakkeelta.

Maksaja

Maksajan tiedot. Tilan käyttöoikeus voi olla tilasta ja hakijasta riippuen maksullinen. Mikäli et ole varma, että tilan käyttöoikeus on maksuton ja laskun maksaja on eri kuin hakemuksen yhteyshenkilö, ilmoita maksajan nimi ja täydellinen henkilötunnus, jos maksaja on henkilö, tai Y-tunnus, jos maksaja on yritys tai yhdistys. Mikäli lasku voidaan lähettää hakijan tiedoissa ilmoitettuun osoitteeseen, valitse kyseinen kohta. Muussa tapauksessa anna laskutusosoite.

Lasku toimitetaan henkilön pankissa tekemän sopimuksen mukaisesti.

Tila

Halutun tilan tiedot. Ilmoita käyttötarkoitus mihin tilaa haetaan ja siihen osallistuvien henkilöiden arvioitu lukumäärä. Ilmoita haettavan tilantarpeen ajankohta ja valitse haluttu tila. Huomioi ajankohdan valinnassa tiloihin liittyvät mahdolliset ohjeistukset.

Haettu tila

Ajankohta
Tila

Hakija sitoutuu jättämään vuokraamansa tilat siihen kuntoon, jossa ne olivat tilaisuuden alkaessa sekä vastaamaan kiinteistölle tai irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot.

Lisätiedot

Allekirjoitus

Lähettäminen

Tietojen lähettäminen

Voit lähettää tiedot painamalla Lähetä-painiketta, jolloin tiedot ensin tarkastetaan pakollisuuden ja oikeellisuuden osalta ja mahdolliset puutteet pyydetään korjaamaan. Jos puutteita ei ole, tiedot siirretään vastaanottajalle SSL-salattuna turvallista tiedonsiirtoyhteyttä pitkin. Jos asiointipalvelu edellyttää sähköistä tunnistautumista, painikkeessa on teksti: Tunnistaudu ja lähetä. Tällöin lähettämisen yhteydessä vaaditaan tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Katso-tunnistuksella (organisaatiot). tai mobiilivarmenteella.

Tietojen väliaikainen tallentaminen

Tarvittaessa voit myös tallentaa syöttämäsi tiedot väliaikaisesti palveluun painamalla Tallenna tiedot-painiketta. Tiedot siirretään ja niitä säilytetään salattuna palvelussa enintään kaksi (2) kuukautta, jonka jälkeen ne hävitetään automaattisesti. Tallentaminen edellyttää, että käyttäjä antaa sähköpostiosoitteensa ja vähintään 6 merkkiä pitkän salasanan, joiden avulla tiedot salataan ja joiden avulla ne voidaan myöhemmin saada esiin. Ota huomioon, että salasana on vain ja ainoastaan sinun tiedossasi, eikä tallentamiasi tietoja voi mitenkään palauttaa ilman salasanaasi ja sähköpostitse saamaasi internetlinkkiä.

Tulostaminen

Voit tulostaa tiedot käytössäsi olevalle kirjoittimelle internetselaimen normaalilla tulostus-toiminnolla, joka löytyy selaimesta riippuen selainikkunan vasemmassa tai oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta.

Voit ladata asiointitapahtuman tiedot PDF-muodossa "Lataa PDF-muodossa" -painikkeesta.

PDF-tiedosto ei sisällä liitetiedostoja.


© ePalvelu 2019