Tunnistustiedot

Tunnistajan tiedot

Tunnistettu henkilö

Yrityksen tiedot

Tunnistustapahtuman tiedot

Ilmoitus toimitetaan jokaisen syyslukukauden alussa.


Ruokailija

Huoltaja

Muu ruokavalio

Kanaruoka
Kalaruoka
Eettiset tai uskonnolliset syyt

Erityisruokavaliot terveydellisistä syistä

Toimita lääkärintodistus kerran, erityisruokavalioilmoitus vuosittain

Laktoosi-intoleranssi

Ruoka-aineyliherkkyys tai -allergia

Toimita lääkärintodistus kerran
Lisätiedot

Jos erityisruokavalioon tulee muutoksia, ilmoita niistä kouluterveydenhoitajalle ja keittiön ruokapalveluesimiehelle. Päiväkodissa olevat ilmoittavat muutoksista päiväkodin johtajalle. Ilmoita aina keittiöön poissaoloista, koska erityisruokavalion ruoka-annokset valmistetaan erikseen.

Liitteet

Liitetiedostot. Lisää haluamasi liitetiedostot.


*
tai valitse:

Lähettäminen

Tietojen lähettäminen

Voit lähettää tiedot painamalla Lähetä-painiketta, jolloin tiedot ensin tarkastetaan pakollisuuden ja oikeellisuuden osalta ja mahdolliset puutteet pyydetään korjaamaan. Jos puutteita ei ole, tiedot siirretään vastaanottajalle SSL-salattuna turvallista tiedonsiirtoyhteyttä pitkin. Jos asiointipalvelu edellyttää sähköistä tunnistautumista, painikkeessa on teksti: Tunnistaudu ja lähetä. Tällöin lähettämisen yhteydessä vaaditaan tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Katso-tunnistuksella (organisaatiot). tai mobiilivarmenteella.

Tietojen väliaikainen tallentaminen

Tarvittaessa voit myös tallentaa syöttämäsi tiedot väliaikaisesti palveluun painamalla Tallenna tiedot-painiketta. Tiedot siirretään ja niitä säilytetään salattuna palvelussa enintään kaksi (2) kuukautta, jonka jälkeen ne hävitetään automaattisesti. Tallentaminen edellyttää, että käyttäjä antaa sähköpostiosoitteensa ja vähintään 6 merkkiä pitkän salasanan, joiden avulla tiedot salataan ja joiden avulla ne voidaan myöhemmin saada esiin. Ota huomioon, että salasana on vain ja ainoastaan sinun tiedossasi, eikä tallentamiasi tietoja voi mitenkään palauttaa ilman salasanaasi ja sähköpostitse saamaasi internetlinkkiä.

Tulostaminen

Voit tulostaa tiedot käytössäsi olevalle kirjoittimelle internetselaimen normaalilla tulostus-toiminnolla, joka löytyy selaimesta riippuen selainikkunan vasemmassa tai oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta.

Voit ladata asiointitapahtuman tiedot PDF-muodossa "Lataa PDF-muodossa" -painikkeesta.

PDF-tiedosto ei sisällä liitetiedostoja.


© ePalvelu 2019