Tunnistustiedot

Tunnistajan tiedot

Tunnistettu henkilö

Yrityksen tiedot

Tunnistustapahtuman tiedot

Hakijan perustiedot

Hakijataho

Tiedot toiminnasta

Yhteyshenkilöt

Hakemuksen yhteyshenkilö

Muut yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja
Sihteeri
Toiminnanjohtaja
Rahastonhoitaja
Varsinainen toiminnantarkastaja
Varatoiminnantarkastaja

Toiminta-avustuksen tiedot

Muut vireillä olevat tai jo myönnetyt avustushakemukset:


Projektiavustukset

Projektiavustukset. Ilmoita haettavat projektiavustukset ja haettava euromäärä. Selvitä projektiavustusten käyttötarkoitus. Voit vaihtoehtoisesti liittää selvityksen hakemuksen liitteeksi.

Voit lisätä rivejä taulukkoon Lisää rivi -painikkeella.


Tilitys

Lisätiedot

Allekirjoitus

Liitteet

Liitetiedostot. Lisää haluamasi liitetiedostot.


*
tai valitse:

Lähettäminen

Tietojen lähettäminen

Voit lähettää tiedot painamalla Lähetä-painiketta, jolloin tiedot ensin tarkastetaan pakollisuuden ja oikeellisuuden osalta ja mahdolliset puutteet pyydetään korjaamaan. Jos puutteita ei ole, tiedot siirretään vastaanottajalle SSL-salattuna turvallista tiedonsiirtoyhteyttä pitkin. Jos asiointipalvelu edellyttää sähköistä tunnistautumista, painikkeessa on teksti: Tunnistaudu ja lähetä. Tällöin lähettämisen yhteydessä vaaditaan tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Katso-tunnistuksella (organisaatiot). tai mobiilivarmenteella.

Tietojen väliaikainen tallentaminen

Tarvittaessa voit myös tallentaa syöttämäsi tiedot väliaikaisesti palveluun painamalla Tallenna tiedot-painiketta. Tiedot siirretään ja niitä säilytetään salattuna palvelussa enintään kaksi (2) kuukautta, jonka jälkeen ne hävitetään automaattisesti. Tallentaminen edellyttää, että käyttäjä antaa sähköpostiosoitteensa ja vähintään 6 merkkiä pitkän salasanan, joiden avulla tiedot salataan ja joiden avulla ne voidaan myöhemmin saada esiin. Ota huomioon, että salasana on vain ja ainoastaan sinun tiedossasi, eikä tallentamiasi tietoja voi mitenkään palauttaa ilman salasanaasi ja sähköpostitse saamaasi internetlinkkiä.

Tulostaminen

Voit tulostaa tiedot käytössäsi olevalle kirjoittimelle internetselaimen normaalilla tulostus-toiminnolla, joka löytyy selaimesta riippuen selainikkunan vasemmassa tai oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta.

Voit ladata asiointitapahtuman tiedot PDF-muodossa "Lataa PDF-muodossa" -painikkeesta.

PDF-tiedosto ei sisällä liitetiedostoja.


© ePalvelu 2019